PODCAST

Vill du ha inspiration direkt i dina lurar?


Här får du följa med bakom kulisserna på min resa från prestationsprinsessa, kraschen och fram till idag. Men även massor av konkreta verktyg och tips för att skapa en mer hållbar livsstil

Snart är det dags...

Jag är så glad över att kunna meddela att jag inom kort kommer att släppa min alldeles egen pod. Något som jag har haft som en dröm flera år och det känns fantastiskt att snart få släppa första avsnittet och att få möjlighet att inspirera även i lurarna. 

I väntan på...


...att min egen pod släpps så finns det ett gäng andra poddar att lyssna på där jag under de senaste två åren fått förmånen att besöka några fantastiska  poddar.

För dig som vill ta del av min resa, kombinerat med konkreta verktyg, tips och strategier för att hantera din stress, här kommer länkar till ett urval av de poddar jag har besökt. 

Poddterapeuten

Vi samtalar om myter om stress, vikten av ÄterhÀmtning. 
Att gÄ frÄn "utbrÀnd" till att "hitta sitt varför" och sin inre drivkraft och syfte i livet. Ett samtal med mÄnga konkreta tips, övningar och strategier till ett mer hÄllbart liv.

Klicka hÀr för att komma till avsnittet

Lev Ditt Drömliv podden

Jag pratar tillsammans med Johan-Andreas och Erik om att våga ta avgörande steg i livet, steg som förändrar hela ditt liv. Att lära sig lyssna på hjärtat och leva på DINA villkor.
Vad drömmer du om?

Klicka hÀr för att komma till avsnittet

Bakom Fasadenpodden

Jag och Helenah pratar om min resa, vad som händer när man inte längre orkar hålla ihop fasaden. Om "duktig flicka". Vägen in i utmattning, kraschen, vägen fram till idag kombinerat med verktyg övingar och tips. 

Klicka hÀr för att komma till avsnittet