KURSER
 

För dig som gillar att jobba sjÀlvstÀndigt, men fortfarande med min vÀgledning och guidning hela vÀgen sÄ har jag tagit fram ett antal olika kurser.

Eller klicka hÀr för att komma i kontakt
Till kontakt

Kursen BACK TO LIFE

I slutet av 2021 så började jag sammanställa lärdomar från mina coachingutbilningar, min egen utmattningsresa samt erfarenheter och övningar från  otaliga coachingsamtal och konversationer. Efter många månaders skrivande, filmande, vändande och vridande så blev resultatet kursen "BACK TO LIFE". En kurs som nu har hjälpt hundratals personer att skapa ett mer hållbart liv genom vägledning och tydliga strategier och verktyg. 

Efter köp av kursen har du materialet i obegränsad tid och kan göra den helt i ditt tempo, utan stress. 

Nyfiken på att veta mer om kursen, vem den riktar sig till och hur den har förändrat livet för några av de personer som redan gått kursen? Häng med vidare så berättar jag mer...

För vem?


Detta är kursen för dig som är trött på att kämpa dig genom dagarna med en känsla av otillräcklighet och längtar efter att få känna den där energin och genuina glädjen igen, du vet den där glädjen, på riktigt!

Kursen som ger DIG 
VERKTYGEN att börja LEVA istället för att bara överleva dagen.

Kursen är utformad på ett sådant sätt att den ger dig vägledning och verktyg oavsett om du just nu befinner dig i en fas i livet där du vill få hjälp att skapa mer hållbara rutiner, bromsa stressen "innan det är för sent" eller som stöttning på väg tillbaka från utmattning. 

Är du redo att ta ditt första steg mot förändring idag..? Läs nedan för att ta del av komplett kursupplägg och information kring anmälan... 

Så här säger några tidigare kunder som köpt kursen


"Tack för att jag hittade dig och din fantastiska kurs. Den är lätt att göra och så bra att man kan göra den helt i sin egen takt och har allt material kvar
Så bra och enkelt upplagd med video och övningar. Skrivövningarna har verkligen hjälpt mig mycket och även de vägledda andningsövningarna.
Du har gjort ett fantastiskt jobb och det är väl investerade pengar. Tack Malin för att du kommit in i mitt liv"

Jeanette Cronberg
(köpte kursen maj 2022)

"Kursen räddade mig bokstavligen från väggen. Den fick mig att bromsa i tid, jag har äntligen lärt mig säga nej och sätta gränser och bäst av allt, mina barn har fått tillbaka en glad mamma, ovärderligt, så TACK från botten av mitt hjärta. Namnet på kursen, "BACK TO LIFE" summerar verkligen min upplevelse, tänk att få glädjen, orken och livet tillbaka såhär vid 45 års ålder"


Lena Alfredsson
(köpte kursen augusti 2022)

Dags att ta DITT första steg mot förÀndring?

Trött pÄ klumpen i magen, tankar som snurrar och lÀngtar efter att fÄ kÀnna den dÀr energin och glÀdjen igen?

Just nu Àr anmÀlan stÀngd, öppnar igen nÄgon gÄng i höst.


Klicka pÄ lÀnken nedan för att lÀsa vidare upp upplÀgget och skriva upp dig pÄ vÀntelistan (inget bindande)

Varför skulle du vilja skriva upp pÄ vÀntelista?

1) FÄ information innan alla andra innan anmÀlan öppnar

2) FÄ rabatterat pris vid kursstart

3) FÄ 3 av mina favoritövningar med skriftlig vÀgledning skickad direkt till dig som pdf sÄ att du kan kika i lugn och ro och fÄ 12 sidors övningar och samtidigt ett smakprov frÄn kursen.

Jag vill lÀsa mer om kursen och skriva upp mig pÄ vÀntelistan