COACHING

Nyfiken på att veta mer om hur individuell coaching fungerar och om det är något för dig? 

Läs vidare i lugn och ro här om de upplägg olika paket som finns. 

Eller klicka här för att komma i kontakt 
Till kontakt

För vem?

Jag coachar dagligen såväl personer som vill ha konkreta verktyg och övningar att bromsa och hantera stressen i vardagen, såväl som personer som just nu kämpar i en utmattning eller är på väg tillbaka igen. Men även för dig som känner att du är trött på den där klumpen i magen, tankar som snurrar och vill få tillbaka den där energin och få känna den där glädjen igen, på riktigt! 

VIDEO- OCH TELEFONCOACHING: så fungerar det...


GRUNDEN I VÅRT SAMARBETE
I första samtalet gör vi en kartläggning av ditt nuläge. Utifrån detta så sätter vi tillsammans ramarna för ett antal fokusområden för vår tid tillsammans. 

DET LÖPANDE ARBETET
Samtliga samtal sker utifrån dina behov och var du befinner dig just nu. Du får möjlighet att bolla och ventilera utifrån var du befinner dig i varje samtal. Jag vägleder och du får konkreta tips, övningar och verktyg att arbeta med.

Med tanke på min bakgrund som en "högpresterande" prestationsprinsessa som gjort karriär och själv fått erfara hur det är att drabbas av långvarig stress, utmattning och sjukskrivning (år 2016) så kan jag både utifrån dessa erfarenheter och mina erfarenheter som coach under flera år väl sätta mig in i din resa och dina utmaningar. 

DAGS ATT KNYTA IHOP
I det sista samtalet får du en summering och uppföljning och även verktyg för att jobba vidare med själv för att skapa en hållbar förändring i ditt liv.

DIN TRYGGHET
Jag har självklart fullständig sekretess för att du alltid ska kunna känna dig trygg i vår kontakt.

ATT DU ÄR NÖJD ÄR EN GRUNDFÖRUTSÄTTNING
En förutsättning för ett lyckat samarbete är alltid att du känner dig bekväm, skulle du efter första samtalet känna att det inte känns bra så får du givetsvis pengarna tillbaka.

VIDEO- och TELEFONCOACHING
Olika paket för att kunna möta just dina behov...


ANTAL TILLFÄLLEN:
Som coach är min övertygelse och drivkraft att ge dig verktyg och kunskapen att kunna skapa hållbara förändringar i ditt liv. Följande coachingpaket finns att välja på:

SMALL: 3 samtal
MEDIUM: 5 samtal
DREAM BIG PROGRAM:
12 samtal - 3 månader där vi hörs varje vecka


SAMTALETS LÄNGD:
Första samtalet är 60 minuter för kartläggning och resterande samtal är 45 minuter

VIDEO ELLER TELEFON:
Vi ses på video eller hörs på telefon utifrån vad som passar bäst för dig. 

E-MAIL-COACHING: Så fungerar det...

Vill du få möjligheten att bli coachad helt utifrån dina förutsättningar?
Där du bestämmer:
VAR, NÄR & HUR

Inga tider att passa! Skräddarsydd coaching utifrån din ork, dina behov och dina önskemål

2020 började jag med e-mail-coaching för första gången efter att ha svarat på otaliga konversationer och meddelanden på Instagram. En tanke väcktes om att kunna möta även de personer som av olika anledningar inte känner sig bekväma med videocoaching eller där det inte passar in i livspusslet med att passa tider. 

E-mail-coachingen fick ett väldigt varmt mottagande och idag är det en av de mest populära tjänsterna just med tanke på flexibiliteten, att man kan skriva när det passar, formulera i lugn och ro och att man också har all konversation och övningar sparade och kan gå tillbaka efter avslutad coaching.  

GRUNDEN I VÅRT SAMARBETE
Grundstenen är fortfarande den samma som vid videocoaching, men det sker i skrift.
Vid första kontakten får du ett antal frågor att besvara i lugn och ro. Utifrån detta återkommer jag till dig med att antal fokusområden som du såklart får tycka till om så att det känns relevant och därefter kör vi igång vår period tillsammans.  

DET LÖPANDE ARBETET
All konversation sker utifrån dina behov och var du befinner dig just nu. Du får möjlighet att bolla och ventilera utifrån var du befinner dig och jag vägleder och du får konkreta tips, övningar och verktyg att arbeta med utifrån just dina fokusområden.

Med tanke på min bakgrund som en "högpresterande" prestationsprinsessa som gjort karriär och själv fått erfara hur det är att drabbas av långvarig stress, utmattning och sjukskrivning (år 2016) så kan jag både utifrån dessa erfarenheter och mina erfarenheter som coach under flera år väl sätta mig in i din resa och dina utmaningar. 

DAGS ATT KNYTA IHOP
I slutet av perioden får du en summering och uppföljning och även verktyg för att jobba vidare med själv för att skapa en hållbar förändring i ditt liv.

DIN TRYGGHET
Jag har självklart fullständig sekretess för att du alltid ska kunna känna dig trygg i vår kontakt.

ATT DU ÄR NÖJD ÄR EN GRUNDFÖRUTSÄTTNING
En förutsättning för ett lyckat samarbete är alltid att du känner dig bekväm, skulle du efter första kartläggningen känna att det inte känns bra så får du givetsvis pengarna tillbaka.

E-MAIL-COACHING
3 månaders löpande coaching

Som coach är min övertygelse och drivkraft att ge dig verktyg och kunskapen att kunna skapa hållbara förändringar i ditt liv. Efter att ha coachat många fantastiska personer på mail de senaste åren har jag landat in i ett paket som fungerar bäst och ger bäst resultat och det är 3 månader. 

Det innebär att du, måndag-fredag, under 3 månader har möjlighet till daglig coaching

TILLGÄNGLIGHET
Jag finns tillgänglig måndag-fredag och svarar inom 24 timmar. 

 

Så här säger några tidigare kunder som jag har fått förmånen att följa

"I 3 år levde jag med känslan av att vara konstant otillräcklig, jag höll på att gå sönder! Otillräcklig på jobbet, som mamma, som fru...Ständiga bråk, ingen ork och bristande tålamod som gick ut över barnen.

Månaderna med dig har förändrat allt och betytt allt för mig och min familj"

Angelica Persson
(e-mail-coaching våren 2021)

"Jag är så otroligt tacksam att jag hittade dig, som du vet var du lite av "min sista utväg" när allt kändes hopplöst. Du har lyssnat, guidat och utmanat mig (precis lagom) för att hjälpa mig själv att hitta svaren och lära mig saker om mig själv som jag inte hade en aning om. Jag är gladare, lugnare och kan äntligen se fram emot nästa dag utan att lägga mig på kvällen med den där klumpen som gnager i magen. Tack fina Malin! De insikter och verktyg jag fått med mig från våra samtal kommer jag att bära med mig resten av livet"

Sandra Lindström
(videocoaching, våren 2022)

Dags att ta ditt första steg mot förändring?

Trött på klumpen i magen, tankar som snurrar och längtar efter att få känna den där energin och glädjen igen?

Varmt välkommen att säkra din plats för coaching här eller skicka om du har några frågor och funderingar, ser fram emot att höra ifrån dig.

Klicka här för att komma till kontakt